Chevrolet szerviz árajánlat

Képzési program az Oriens Kft. dolgozói részére


SAJTÓKÖZLEMÉNY

Képzési program az Oriens Kft. dolgozói részére

2014.02.07.

Az Oriens Szolgáltató Kft. 3.406.260 forint támogatást nyert el a „Képzési program az Oriens Kft. dolgozói részére” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

Az Oriens Kft. 1995-ben alakult Opel márkakereskedésként és szervizként Csornán, mely 2003-ban Daewoo és Chevrolet márkakereskedéssel bővült. Cégünk számára rendkívül fontos vevőink elégedettsége. Ezt a törekvésünket támogatta a dolgozóink számára megtartott képzési program, mely 3 területre koncentrált, a kommunikációs, az informatikai és a vezetői tevékenységre.

Az Oriens Kft. törekszik a minél hatékonyabb működésre, a kapacitások legjobb kihasználására. Sikereinkhez hozzájárul, hogy kiemelten fontos számunkra a dolgozóink kompetenciáinak fejlesztése, képességeik, készségeik kiaknázása. Ezen célok elérésének eszközéül 6 képzést választottunk. A vevőkkel, megrendelőkkel, szervizünket igénybe vevőkkel folytatott kommunikáció jobbá tételét szolgálták az értékesítési konzultáció, munkafelvevői képzés, illetve a minőségi szolgáltatás tanfolyamok. A vezetői kompetenciák fejlesztésére a korszerű vezetői gondolkodás tréningen volt lehetőségük kiválasztott kollégáinknak. A teljesítmény menedzsment képzés a vezető értékesítők feladatainak hatékonyságát segítette elő. Az informatikai képzés során a működés folyamán használt adatok kezelésének hatékony módszereivel ismerkedhettek meg a résztvevők.

A képzési program hosszú távú célja ügyfélkörünk elégedettségének növelés, illetve bővítése, ezen keresztül pedig az árbevételünk, eredményességünk javítása. Programjaink sikeresen megvalósultak, cégünk, és alkalmazottaink nagy örömére.

ORIENS Kft.

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Várallyai Gy. út 53.

E-mail: ertekesites@opelcsorna.hu

Honlap: www.opelcsorna.hu

www.ujszechenyiterv.gov.hu


 

 

 

 

 

CHEVROLET HASZNÁLT AUTÓ ÁTVIZSGÁLÁS

CHEVROLET HASZNÁLT AUTÓ ÁTVIZSGÁLÁS

CHEVROLET HASZNÁLT AUTÓ ÁTVIZSGÁLÁS

Mit kínálunk?

A használtautó-kereskedelem bizalmi kérdés. Egy többéves autó múltja rengeteg olyan dolgot rejthet, amelyet mi, gyanútlan vásárlók, nem tudunk leellenőrizni. Lehetséges, hogy taxi volt Isztambulban, de az is, hogy öt évig állt egy svájci garázsban. Éppen ezért, használtautó vásárlásánál mindenképpen megbízható helyről vásároljunk. Olyan kereskedői hálózattól, amelynek a múltja és a mérete is biztosíték az autó minőségére.

A Chevrolet használt autókat is forgalmazó hálózata ilyen.

 

Bővebben...