Chevrolet szerviz árajánlat

Jogi és adatvédelmi politikánk

chevroletcsorna.hu WWW Site - a hozzáférés feltételei


Ezt a World Wide Web Site-ot (továbbiakban internet oldalak) Magyarországon a magyar törvények szerint bejegyzett Oriens Kft. üzemelteti, székhelyének a cégbejegyzés szerinti címe: 9300 Csorna, Soproni u. 109.

1. Szellemi tulajdon

Az internet oldalakon megjelenő összes anyag az Oriens Kft. szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen anyagokról másolatot készíteni és sokszorosítani, kivéve azoknak az on-line megtekintéshez szükséges mennyiségét. Személyes használatra azonban megengedett teljes internet oldalak kinyomtatása. A fenti általános alapelvek mellett az Oriens Kft. időről időre lehetőséget biztosíthat az internet oldalakról hátterek, képernyőkímélők és egyéb segédprogramok letöltésére. Az ilyen letöltésekre vonatkozóan az Oriens Kft. letöltési feltételei az irányadóak.

2. Az információk megbízhatósága

Az információk az Oriens Kft. magyarországi ügyfelei részére készültek, más országokban nem feltétlenül helytállóak. Az Oriens Kft. minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy a internet oldalak tartalma pontos és naprakész legyen. Az Oriens Kft. fenntartja a jogot a termékspecifikációk megváltoztatására, előzetes figyelmeztetés nélkül.
AZ INTERNET OLDALAKON TALÁLHATÓ ÁLLÍTÁSOKRA JOGI ÉRTELEMBEN SEMMILYEN MÉRTÉKBEN NEM LEHET TÁMASZKODNI. AZ Oriens Kft. A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN KIZÁRJA A FENTIEKRE VONATKOZÓ MINDENNEMŰ FELELŐSSÉGÉT (KIVÉVE A HALÁLESETRE VAGY SZEMÉLYI SÉRÜLÉSRE VONATKOZÓT).
A FENTI ÁLTALÁNOS KIZÁRÁS MELLETT AZ Oriens Kft., A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN, KIZÁRJA A FELELŐSSÉGÉT, MINDEN AZ INTERNET OLDALAK HASZNÁLATÁBÓL ÉS AZ INTERNET OLDALAKHOZ TÖRTÉNŐ HOZZÁFÉRÉSBŐL EREDŐ FELHASZNÁLÓT ÉRŐ KÁR TEKINTETÉBEN (KIVÉVE A HALÁLESETRE VAGY SZEMÉLYI SÉRÜLÉSRE VONATKOZÓT).

3. Adatvédelem

Az Oriens Kft. minden, az internet oldalakra látogató egyén (továbbiakban ?felhasználó?) személyes jogait tiszteletben tartja. Jelen 3. bekezdés vázolja az Oriens Kft. által begyűjtött és tárolt információkat, valamint azok felhasználását.

3.1. Személyes adatok

Az Oriens Kft. a felhasználókkal kapcsolatban nem gyűjt személyre szóló információkat (azaz név, cím, telefonszám, vagy e-mail cím, "Személyes adatok"), hacsak a felhasználók az adataikat önszántukból meg nem adják. Ha nem szeretné, hogy Személyes adatait rögzítsük, kérjük, ne adja meg azokat. Ha Személyes adatait már megadta, és szeretné, hogy nyilvántartásunkból töröljük, kérjük, a 3. bekezdés végén megjelölt e-mail címen vagy telefonszámon vegye fel velünk a kapcsolatot. Mindent megteszünk, hogy az Önre vonatkozó információkat nyilvántartásunkból mielőbb töröljük.

Amennyiben az Oriens Kft. számára megadja Személyes adatait, ezeket az Oriens Kft. jelenleg és a jövőben marketing, piackutatás, értékesítési adatok nyomon követése és kapcsolattartás céljából tárolja

3.2. Automatikusan begyűjtött nem személyre szóló információk

Bizonyos esetekben nem személyre szóló információkat is gyűjthetünk a felhasználókkal kapcsolatban. Ilyen típusú információk lehetnek többek között a használt internetes böngésző típusa, a használt számítógépes operációs rendszer típusa és a website domain neve, ahonnan internet oldalunkra vagy hirdetésünkre lépett.

3.3. A felhasználók merevlemezére automatikusan helyezhető információk

Amikor Ön az internet oldalakat megtekinti, bizonyos információkat tárolhatunk a számítógépén. Ez az információ az egyedi azonosító program, úgynevezett "Cookie", vagy egyéb hasonló fájl formátumát ölti fel, és többféleképpen is segítségünkre lehet. Az egyedi azonosítók például lehetővé teszik, hogy egy website-ot vagy hirdetést a felhasználók érdeklődéséhez és preferenciáihoz igazítsunk. A legtöbb internetes böngésző lehetőséget ad az egyedi azonosító merevlemezről történő törlésére, blokkolására, vagy figyelmeztető üzenet megjelenítésére a tárolása előtt. Ezekről a funkciókról további információt a böngésző leírásában vagy súgójában találhat.

3.4. Kapcsolattartás

Amennyiben Ön Személyes adatait az internet oldalakon megadta, és szeretné, hogy ezeket az információkat nyilvántartásunkból töröljük, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: info@chevroletcsorna.hu vagy hívja központi telefonszámunkat, Magyarországról (06-96) 593-593, külföldről (36-96) 593-593 vagy írjon a következő címre: 9300 Csorna Soproni u. 109.
Mindent megteszünk, hogy ezeket az információkat meglévő fájljainkból mielőbb töröljük.

4. Irányadó törvények
Ezt a site-ot a hatályos magyar jogszabályok alapján hoztuk létre és ezek alapján üzemeltetjük. A site-ra vonatkozó vitás kérdések esetén a vonatkozó magyar hatályos jogszabályok rendelkezései irányadók, esetleges peres eljárás esetében a magyar Polgári Perrendtartás szabályai irányadók és a magyar Bíróságok jogosultak eljárni.

Az Oriens Kft. tehát az Önre vonatkozó információkat jelenleg és a jövőben marketing célból tárolja, beleértve a telemarketinget, piackutatást és az értékesítési adatok nyomon követését.
Adatkezelési regisztrációs szám: Oriens Kft 00267-0002